Selecteer een pagina

Sponsoren

De Ronde Tafel Bollenstreek is haar sponsoren erg dankbaar voor hun steun!

Ook een sponsor worden?

Op zaterdagavond 17 november 2018 is het weer zover! Dan organiseren wij, de Ronde Tafel Bollenstreek, een spetterend feest voor het goede doel! Word ook sponsor en steun het goede doel! Ditmaal hebben we ervoor gekozen om niet één maar om twee goede doelen te steunen:

  • Stichting Present Bollenstreek slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor 1 dagdeel of voor langere tijd.
  • Stichting Metakids financiert onderzoek om metabole ziekten behandelbaar te maken. Deze onbekende ziekte behoort tot één van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Bij kinderen die met een metabole ziekte worden geboren, gaat er iets mis in hun chemische ‘fabriek’. Metabole ziekten zijn slopers, letterlijk. Ze maken het lichaam kapot. Veel voorkomende gevolgen zijn verstandelijke en/of lichamelijke achteruitgang, dementie, hartfalen, doofheid, blindheid, ademhalingsstoornissen en jong overlijden. Middels onderzoek probeert de stichting kinderlevens te redden.